Bezig met laden...
close
Als je op onze websites blijft, ga je er mee akkoord dat er cookies op je computer worden geplaatst en gebruikt. We doen dat vooral met het oog op aanbiedingen of speciale acties en altijd volgens de regels van ons privacybeleid.
close close
loading
close
loading
In deze huidige context van overmacht, zijn wij helaas gedwongen onze commerciële activiteiten.
Gratis 1 pet bestellingen boven de € 110 met actiecode* LCSKDO
 Al vanaf zijn begin staat ons merk voor waarden als nabijheid en solidariteit. Daarom willen wij u, om te beginnen, met dit bericht onze steun uitspreken. We wensen u veel sterkte voor komende periode, en hopen dat u en uw naasten in goede gezondheid zijn. Deze sanitaire crisis raakt ons allemaal, en we worden gedwongen onze activiteiten te herzien om ons aan te passen, zolang dat noodzakelijk mocht zijn.

We staken onze verkoopactiviteiten
In deze huidige context van overmacht, zijn wij helaas gedwongen onze commerciële activiteiten met onmiddellijke ingang te onderbreken. De gezondheid van onze medewerkers is onze prioriteit, en in de huidige vorm van onze activiteit kan deze niet gewaarborgd worden.

• Wat houdt dat in?
Wij hebben besloten onze winkels te sluiten. Daarbij is het ook niet meer mogelijk op te bestellen op onze website www.guvercinlerim.com.
Dit tot onze grote spijt; maar we weten dat we op uw begrip kunnen rekenen, en hopen u zo snel mogelijk weer optimaal van dienst te kunnen zijn, zoals u dat van ons gewend bent.

• U heeft een lopende bestelling?
Wees gerust, ondanks ons besluit om onze verkoopactiviteiten te staken, zullen wij de laatste bestellingen op www.guvercinlerim.com gewoon leveren. Alle bestellingen zijn op de dag van vandaag verzonden.

• U wilt iets retourneren?
Gezien de huidige situatie hebben we de herroepingsperiode met 45 dagen verlengd.

We houden contact...
Om je te helpen om er thuis het beste van te maken, hebben wij een uitgebreid fitnessprogramma voor je in elkaar gezet: live fitness op maandag met onze coaches, challenges op dinsdag, workout met onze atleten op woensdag en zaterdag... én vele leuke verrassingen.
Mis niets. Volg ons ook op instagram @lecoqsportif.
Zorg goed voor jezelf, én elkaar! ??

blijven bezoeken close
dut
8